Cherestea pentru constructii

Punem mare pret pe calitatea produselor noastre si, tocmai din acest motiv, cautam sa-ti oferim intotdeauna cele mai bune articole lemnoase pe care să le folosesti in constructiile tale.

Atunci cand prelucram lemnul, ne asiguram ca acesta este rezistent, esenta garantand durabilitate de-a lungul timpului. Materia folosita pentru produsele din lemn pe care le comercializam consta in busteni de brad, molid, fag, stejar dar si o multime de alte specii de lemn autohtone, atent selectionate pentru a oferi toate avantajele posibile celor care le vor utiliza ulterior pentru diferite constructii.

De-a lungul timpului, ne putem lauda cu faptul ca am reusit sa raspundem cu succes nevoilor clientilor nostri. De altfel, in prezent colaboram cu unele dintre cele mai mari firme de constructii din Romania, noi fiind cei care asiguram toata masa de lemn necesara pentru proiectele pe care acestia le dezvolta. 

image

Productie cherestea

Solicita oferta

Pentru ca ne dorim sa avem intotdeauna clienti multumiti, investim in dezvoltarea noastra, in tehnologie, dar si in diversificarea afacerii noastre.

Solicita oferta

Completeaza formularul pentru a primi o oferta de pret pentru cherestea de constructii.

Cum sa ne contactezi

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la produsele si serviciile noastre, ne poti contacta folosind datele de mai jos.

Sediul nostru

Cartierul Poiana Nr. 31A, Comarnic, Jud. Prahova, cod postal 105700
Ne gasesti aici!

Telefon

0727 317 158

Email

office@rodiversservice.ro